Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Σοφία» στη Θεσσαλονίκη: Χιονόπτωση και μετά το μεσημέρι - iefimerida.gr

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Σοφία» στη Θεσσαλονίκη: Χιονόπτωση και μετά το μεσημέρι

χιόνια στην παραλία της Θεσσαλονίκης/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα χιονόπτωση αναμένεται από το μεσημέρι και μετά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Σοφία» που πλήττει τη χώρα.

«Αν και ακόμη κανείς δεν γνωρίζει την ένταση του καιρικού φαινομένου», επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, λέγοντας ότι «η ύφεση που βλέπουμε αυτήν την ώρα θα είναι πρόσκαιρη».

Λέγοντας ότι η κακοκαιρία «Σοφία» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εξακολουθεί να χιονίζει στις περιοχές με υψόμετρο πάνω από 300 έως 400 μέτρα, ο ίδιος σημείωσε ότι επιχειρούν 75 μηχανήματα – αλατιέρες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία “και θα συνεχίσουν να επιχειρούν τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή”.

Η κυκλοφορία στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στα περίχωρα διεξάγεται κανονικά χωρίς προβλήματα ενώ κλειστός παραμένει ο δρόμος Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από -1 έως 1 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ