Παναθηναϊκός: Με Παππά, Γιαννακόπουλο και κόσμο η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Με Παππά, Γιαννακόπουλο και κόσμο η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό (Παρασκευή, 21:00) στο ΣΕΦ και ο Ρικ Πιτίνο είδε τον Νίκο Παππά να επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο γκαρντ των πρασίνων πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και την Πέμπτη (3/1) ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του. Ο Νίκος Παππάς έχει... χάσει έδαφος, αλλά αναμένεται στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς στο ΣΕΦ και μένει να δούμε πόσο θα χρησιμοποιηθεί. Αντιθέτως, τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος του Παναθηναϊκού και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από την αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού, στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του, πριν το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,. Θέλοντας με αυτή του την κίνηση να δείξει κι αυτός την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ