Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στον Ε-65 -Απαγορευτικό για φορτηγά - iefimerida.gr

Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στον Ε-65 -Απαγορευτικό για φορτηγά

ισχυρή χιονόπτωση/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί της Πέμπτης σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σήμερα από ώρα 10:30 μέχρι ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων και εξομάλυνσης της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65), στο τμήμα δικαιοδοσίας του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας.

Της παραπάνω απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται:

- τα οχήματα οδικής βοήθειας,
- τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι,
- τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, Π.Υ. κλπ).

Η κίνηση των οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων μικτού βάρους στο ως άνω δίκτυο διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ