Θρήνος στην Βρετανία για τον θάνατο επτάχρονου ποδοσφαιριστή - iefimerida.gr

Θρήνος στην Βρετανία για τον θάνατο επτάχρονου ποδοσφαιριστή

Θρήνος στην Βρετανία από τον θάνατο επτάχρονου ποδοσφαιριστή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελειωμό δεν έχουν οι θάνατοι στην αθλητισμό τον τελευταίο καιρό με το τελευταίο θύμα αυτήν την φορά να μην είναι κάποιος επαγγελματίας, ούτε ερασιτέχνης, αλλά ένας 7χρονος που πέθανε από ανακοπή!

Πρόκειται για τον Κιάραν Γκέντες από το Γουάρινγκτον. Ο μικρός λάτρευε την μπάλα και έπαιζε συνέχεια ποδόσφαιρο τόσο με τους φίλους του όσο και στις τοπικές ακαδημίες στις οποίες έπαιζε. Κάποια στιγμή όμως συνέβη κάτι που ήρθε να διαταράξει την ρουτίνα της οικογένειας Γκέντες, με τον μικρό να καταρρέει ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με την ομάδα του σχολείου του.

Θρήνος στην Βρετανία για τον θάνατο επτάχρονου ποδοσφαιριστή | iefimerida.gr 0

Ο ανήλικος έπεσε στο έδαφος και χαροπάλευε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών και των φίλων του που δεν ήξεραν τι να κάνουν προκειμένου να τον βοηθήσουν.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου αντιλήφθηκαν γρήγορα το γεγονός και κάλεσαν ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ μία από τις μητέρες των μαθητών που βρισκόταν στο σημείο επιχείρησε να του δώσει και το «φιλί της ζωής» μέχρι να φτάσουν οι τραυματιοφορείς.

Θρήνος στην Βρετανία για τον θάνατο επτάχρονου ποδοσφαιριστή | iefimerida.gr 1

Ο επτάχρονος δεν άργησε να φτάσει στο νοσοκομείο, όμως οι ιατροί παρόλο που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή. «Ο Κιάραν ήταν το μικρό, ζωηρό μας αστέρι. Έφερε μεγάλη χαρά στη ζωή μας. Μας τον πήραν τόσο νωρίς, αλλά ποτέ δε θα φύγει από τις καρδιές, τις σκέψεις και τα όνειρά μας. Το χαμόγελό του πρόσφερε χαρά και έτσι θα τον θυμόμαστε. Μας λείπεις και θα σε δούμε σύντομα ξανά» ανέφερε το μήνυμα που άφησαν οι οικείοι του στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Θρήνος στην Βρετανία για τον θάνατο επτάχρονου ποδοσφαιριστή | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ