Μοναδικό πιάτο για να συνοδεύσει πουλερικά και κρέατα.
Υλικά
- 1 κιλό καρότα
- 1/4 φλυτζανιού αλατισμένο βούτυρο (μισό μπαστουνάκι)
- 1/4 φλυτζανιού ξανθή ζάχαρη
- 2 φύλλα δάφνης, φρέσκο μαϊντανό, φύλλα φασκόμηλου
![Καραμελωμένα καρότα | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2019-01/carrot1.jpg?itok=AT7OuJCR)
Εκτέλεση
- Καθαρίστε και κόψτε τα καρότα, λίγο πλαγιαστά, χοντρά κομμάτια
- Βάλτε το βούτυρο σε τηγάνι και αφήστε το λίγο να πάρει χρώμα
- Ρίξτε αλάτι, ζάχαρη, φύλλα δάφνης και ανακατέψτε -Προσθέστε τα καρότα, ανακατέψτε για 3-5 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν
- Γαρνίρετε με μαϊντανό ή ψιλοκομμένο φασκόμηλο
![Καραμελωμένα καρότα | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2019-01/carrot2.jpg?itok=3KXlI4hu)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο