Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσε τον ηθοποιό Ντουέιν Τζόνσον κι αυτός απάντησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσε τον ηθοποιό Ντουέιν Τζόνσον κι αυτός απάντησε [βίντεο]

Γιάννης Αντετοκουνμπο και Πατ Κόνατον. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρόκληση στον διάσημο ηθοποιό Ντουέϊν Τζόνσον έθεσαν οι συμπαίκτες των Μιγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο και Πατ Κόνατον, και ο πρώτος αποφάσισε να απαντήσει.

Οι δύο παίκτες κατέφυγαν στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να εκφράσουν την εκτίμησή τους στον σταρ του Χόλιγουντ για την απίστευτη φυσική του κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις 27 Δεκ, 2018 στις 10:22 πμ PST


«Εγώ και ο Πατ Κόνατον κάναμε το δικό μας Iron Paradise εδώ στο Μιλγουόκι. Σηκώσαμε 260 κιλά και νομίζω ότι ξεπεράσαμε το δικό σου ρεκόρ, αλλά θα σου δώσουμε την ευκαιρία να το ισοφαρίσεις εδώ στο Μιλγουόκι», έγραψε στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στη συγκεκριμένη άσκηση με βάρη.

Get out of the way, @TheRock.

Giannis thinks he can lift more than you (via @Giannis_An34) pic.twitter.com/pfrnCzdpW5


Ο διάσημος ηθοποιός, είδε το τουίτ και αποφάσισε να απαντήσει αναδημοσιεύοντας την ανάρτησή τους και γράφοντας «Χα χα. Μόλις το είδα. Τα παιδιά μου είναι τόσο δυνατά! Χαίρομαι που φέρνετε τον δικό μου Iron Paradise στο ΝΒΑ. Για αυτό είστε το #1 στην Ανατολή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει και να είναι βιονικός».

Haha just seeing this. My boys here are stroooong!! Good to see you’re bringing my Iron Paradise to the @NBA. It’s why you’re #1 in the East. @Giannis_An34 might be bionic.
#GreekFreak #BloodSweatRespect @Bucks https://t.co/yCgwO9i2Bq

Φυσικά, οι δύο παίκτες των Μιλγουόκι Μπάκς θα ενθουσιάστηκαν που πήραν απάντηση από τον Ντουέιν Τζόνσον, δεδομένου ότι τον θαυμάζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ