Εγκυος σύζυγος στρατιώτη πληροφορήθηκε το θάνατό του μέσω... facebook - iefimerida.gr

Εγκυος σύζυγος στρατιώτη πληροφορήθηκε το θάνατό του μέσω... facebook

Εγγυος σύζυγος στρατιώτη πληροφορήθηκε το θάνατό του μέσω... facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμα που έλαβε στο facebook... της έκοψε τα πόδια. Ο άνδρας της, στρατιώτης στο Αφγανιστάν είχε σκοτωθεί. Αποστολέας του μηνύματος με το τραγικό περιεχόμενο ήταν ένας συνάδελφός του, ο οποίος θεώρησε χρέος του να πληροφορήσει την έγκυο γυναίκα για το θάνατο του συζύγου της.

Ο τρόπος που έμαθε την τραγική είδηση έχει εξοργίσει ιδιαίτερα την Αριελ Τέιλορ-Μπράουν, όπως και η ίδια δήλωσε στη Daily Mail, αφού θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι ο στρατός αδιαφόρησε και δεν φρόντισε για την άμεση και σωστή ενημέρωσή της.

Ο σύζυγός της βρισκόταν μόλις μία εβδομάδα στο Αφγανιστάν. Ωστόσο τις πρώτες ημέρες που έφθασε εκεί τραυματίστηκε βαριά με αποτέλεσμα να καταλήξει μερικές μέρες αργότερα.

Η ίδια δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι είναι εντελώς μόνη της και δεν έχει κανένα να της συμπαρασταθεί ενώ σε ότι αφορά στο παιδί που περιμένει είπε πως όταν μεγαλώσει θα του εξηγήσει ότι ο «πατέρας του ήταν ήρωας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ