Γιαννακόπουλος: «Οριστική η απόφαση της αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό» - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος: «Οριστική η απόφαση της αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του πως η απόφαση της οικογένειάς του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο τέλος της σεζόν είναι οριστική.

Οι δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Η απόφαση να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο καθώς έχουμε κουραστεί τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το μυαλό μας στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Έχουμε ταυτιστεί με τον κόσμο και θέλουμε να είναι πάντα ο σύλλογος στην κορυφή».

Για το final four της Κωνσταντινούπολης: «Θέλουμε να κατακτήσουμε και το 7ο ευρωπαϊκό τίτλο. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους μας που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το final four να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους».

Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα θέματα που έχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός».

Για την πρωτοβουλία του Θανάση Γιαννακόπουλου να φέρει στο ίδιο τραπέζι Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο: «Θα είμαστε παρόντες όταν μας χρειαστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού και στην επόμενη μέρα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ