Έριξε οξύ στη σύζυγό του επειδή… ήταν πολύ όμορφη - iefimerida.gr

Έριξε οξύ στη σύζυγό του επειδή… ήταν πολύ όμορφη

Πακιστάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε τη σύζυγό του ένας άνδρας, επειδή θεωρούσε ότι υπερηφανευόταν υπερβολικά για την ομορφιά της, γεγονός που προκαλούσε συχνούς καβγάδες στο ζευγάρι.

Ο άνδρας έλουσε με οξύ την άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Πακιστάν, με τα εγκαύματα να έχουν καλύψει το 15% της επιφάνειας του σώματός της. Σαν να μην έφτανε αυτό, την εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί του και το κινητό της, ώστε να μην μπορέσει να καλέσει βοήθεια.

Η τραγική ειρωνεία της ιστορίας είναι ότι η άτυχη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών ονομάζεται Σάμα, που σημαίνει κερί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερες από 150 γυναίκες το χρόνο στο Πακιστάν πέφτουν θύματα επιθέσεων με οξύ από τους συζύγους ή τα πεθερικά τους, παρά την επιβολή αυστηρών κυρώσεων που θεσμοθετήθηκαν πρόσφατα. Πολλές από αυτές αναγκάζονται να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με παραμορφωμένες, ενώ άλλες, μην αντέχοντας έναν τέτοιο βίο δίνουν τέλος στη μιζέρια τους.

Έριξε οξύ στη σύζυγό του επειδή… ήταν πολύ όμορφη | iefimerida.gr 0

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δράστες διαφεύγουν ανενόχλητοι, χωρίς ποτέ να δικαστούν για τα εγκλήματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ