Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας για το 2018 [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας για το 2018 [βίντεο]

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις καλύτερες στιγμές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας για το 2018, αποφάσισε να μοιραστεί το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών στο λογαριασμό του στο Twitter, το παλάτι του Κένσινγκτον θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες που έκανα αυτή την χρονιά τόσο σπέσιαλ.

Here are some of our favourite moments from 2018 — thank you to everyone who made this year so special. See you in 2019! pic.twitter.com/2GiUvI7QnX

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα δούκισσα, Μέγκαν Μαρκλ, κυριάρχησε στα περισσότερα πλάνα του, με σκηνές από τον βασιλικό γάμο, αλλά και πλάνα από την πρώτη βασιλική περιοδεία της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τα νησιά Φίτζι και την Τόνγκα.

Φυσικά, στο βίντεο υπάρχουν και σκηνές από την γέννηση του τρίτου παιδιού της Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά και η οικογενειακή φωτογραφία του ζευγαριού με τα τρία τους παιδιά καθώς και η σόλο περιοδεία του Γουίλιαμ στην Αφρική.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός αφορά στα καθήκοντα του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ και του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.

Σε άλλο βίντεο, υπάρχουν φωτογραφίες από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Join us as we reflect on 2018, which was a special year for all members of The Royal Family.

Happy New Year! pic.twitter.com/wxB6AIW409

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ