Απίθανη αποκάλυψη για τους «Δύο ξένους» -Πώς η Μενεγάκη «έγραφε» τον ρόλο της Κουντουράτου - iefimerida.gr

Απίθανη αποκάλυψη για τους «Δύο ξένους» -Πώς η Μενεγάκη «έγραφε» τον ρόλο της Κουντουράτου

Δύο Ξένοι- Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στην Espresso έδωσε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μεταξύ όσων είπε για την προσωπική του ζωή, έκανε και μία αποκάλυψη για την σειρά «Δύο Ξένοι».

Ο σκηνοθέτης της σειράς που άφησε εποχή είπε ότι για τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου είχαν πάρει έμπνευση από την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάλιστα τους έπαιρνε τηλέφωνο τους έλεγε διάφορα περιστατικά που της συνέβαιναν και εκείνοι τα περνούσαν στον ρόλο της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης δήλωσε:

Πώς καταλάβατε ότι δεν πήγαινε άλλο (σ.σ. με τον γάμο);

Δεν ήθελα να πηγαίνω σπίτι, όχι για να αλητεύω – γιατί είμαι πιστό σκυλί και δεν έχω απατήσει καμία σχέση μου. Προτιμούσα να δουλεύω. Τότε, μάλιστα, έγινε το deal συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ρήγα και γράψαμε τη σειρά «Δυο ξένοι», που έγινε τεράστια επιτυχία

Πηγή έμπνευσης ήταν η Ελένη Μενεγάκη;

Ακριβώς! Θυμάμαι ότι μας έπαιρνε τηλέφωνο και η ίδια, περιγράφοντάς μας διάφορα χιουμοριστικά περιστατικά που της συνέβαιναν, κι εμείς τα περνούσαμε στο σενάριο.

Ο έρωτας με τον σοφιστικέ καθηγητή, δηλαδή, ήταν αληθινή ιστορία;

Εκείνη την περίοδο, όχι, αργότερα όμως η ζωή αντέγραψε τη σειρά! Προσωπικά και επαγγελματικά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ