Σβίγκου για συνέντευξη Σημίτη: Να μας πει πως η «ισχυρή Ελλάδα» κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο - iefimerida.gr

Σβίγκου για συνέντευξη Σημίτη: Να μας πει πως η «ισχυρή Ελλάδα» κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βέλη» στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για τα όσα υποστήριξε περί νέας προσφυγής της χώρας στους δανειστές, εξαπολύει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

«Οσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα. Η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM. Την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων ευρωπαίων αξιωματούχων» αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εκτός της απάντησης για την πορεία της οικονομίας «στάζει δηλητήριο» και για τα σκάνδαλα που έλαβαν χώρα επί της οκταετίας που ήταν πρωθυπουργός ο Κ.Σημίτης και οδήγησαν στη φυλακή υπουργούς του, αρκετά χρόνια μετά.

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Διότι, η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα» αναφέρει η κ.Σβίγκου σημειώνοντας ότ «Όσες συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράνια Σβίγκου ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σημίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ