«Μπορώ και χωρίς ευρώ» δηλώνει στο νέο του βιβλίο ο Ανδρέας Ρουμελιώτης - iefimerida.gr

«Μπορώ και χωρίς ευρώ» δηλώνει στο νέο του βιβλίο ο Ανδρέας Ρουμελιώτης

Ιανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο του Βιβλίο παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Ανδρέα Ρουμελιώτη «Μπορώ και χωρίς ευρώ».

Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης στο βιβλίο του αναφέρεται στην ανταλλακτική - αλληλέγγυα οικονομία, στις κοινωνικές τράπεζες και στα εναλλακτικά νομίσματα, ενώ παρουσιάζει τον τρόπο που κατόρθωσε να αναταχθεί το κατεστραμμένο Βανκούβερ, να επιβιώσει η Αργεντινή με τις λέσχες Nodos, τα creditos και τους περιαστικούς λαχανόκηπους Ροσάριο αλλά και η Βραζιλία με την Banco Palmas, που το 2008 πήρε το βραβείο «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας» από τα Ηνωμένα Έθνη.

Στο βιβλίο δημοσιεύονται επίσης επιλεγμένα κείμενα από την αρθρογραφία του στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και συγκεκριμένα στην προσωπική στήλη Εδώ Ράδιο «Ε», την οποία υπέγραφε τα τελευταία 24 χρόνια: Το άγριο θεριό της νιότης - Δεκέμβρης 2008, η Αραβική Άνοιξη και η εξέγερση μέσω Facebook, οι Αγανακτισμένοι, τα κινήματα «Καταλάβετε την Wall Street» και «Είμαστε το 99%» και οι προφητείες του για την οικονομική κρίση.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τo Σάββατο 21η Απριλίου 2012, στις 12:30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο IANOS, Σταδίου 24.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ