Τσάβι: «Σπουδαίος ο Ρονάλντο, πάνω από όλους ο Μέσι» - iefimerida.gr

Τσάβι: «Σπουδαίος ο Ρονάλντο, πάνω από όλους ο Μέσι»

Τσάβι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσάβι έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως έσπευσε να δηλώσει πως ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Λίονελ Μέσι είναι πάνω από οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

«Προφανώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι οι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο, όμως ο Μέσι είναι πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Μισώ τις συγκρίσεις, αλλά ο Λιονέλ μας δίνει τα πάντα. Σκοράρει, δημιουργεί φάσεις, έχει μεγάλη συμμετοχή στο τρόπο παιχνιδιού μας και αποτελεί το κέντρο των περισσότερων επιθέσεών μας. Τα έχει όλα, ακόμη και να κάνει κεφαλιές, παρά το ύψος του», τόνισε σε σχετική ερώτηση ο 32χρονος μέσος μιλώντας στο «Gol TV» για το ποιος είναι ο καλύτερος ανάμεσα στον Μέσι και τον Ρονάλντο και προσθεσε:

«Ο Πεπ (σ.σ. Γκουαρντιόλα) έχει πει-και έχει απόλυτο δίκιο-ότι κυριαρχεί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Είναι ο καλύτερος, το νούμερο ένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ