Εκκενώθηκε η πρεσβεία της Βουλγαρίας στην Τρίπολη - iefimerida.gr

Εκκενώθηκε η πρεσβεία της Βουλγαρίας στην Τρίπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εκκένωσης της βουλγαρικής πρεσβείας στην Τρίπολη, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Βέσελα Τσέρνεβα. Η πρεσβεία έκλεισε τη Δευτέρα και οι τρεις διπλωμάτες έφθασαν στη Τζέρμπα της Τυνησίας, όπου θα παραμείνουν μέχρι να λάβουν νέες οδηγίες, ανέφερε η κ. Τσέρνεβα.

Στους Βούλγαρους που βρίσκονται στη Λιβύη δόθηκαν οδηγίες να απευθύνονται στις πλησιέστερες πρεσβείες στην περιοχή, στην Τυνησία και την Αίγυπτο, για όσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή η πρεσβεία στην Τρίπολη.

Η εκπρόσωπος του βουλγαρικού υπουργείου Εξωτερικών εξέφρασε την ελπίδα, η πρεσβεία στην Τρίπολη να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Συρία, η κ. Τσέρνεβα είπε ότι έως τις 3 Μαΐου, 505 Βούλγαροι υπήκοοι δήλωσαν στη βουλγαρική πρεσβεία στη Δαμασκό ότι βρίσκονται στη χώρα και πρόσθεσε ότι η πρεσβεία καταβάλει τις μέγιστες προσπάθειες για να διατηρήσει επαφή με όλους τους Βούλγαρους στη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ