Δημοσκόπηση-σοκ για τη ΝΔ στο Ηράκλειο - Δεύτερη η Ντόρα με 15,5% - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση-σοκ για τη ΝΔ στο Ηράκλειο - Δεύτερη η Ντόρα με 15,5%

Δημοσκόπηση-σοκ για τη ΝΔ στο Ηράκλειο - Δεύτερη η Ντόρα με 15
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικά για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για το ΠΑΣΟΚ, είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έγινε στην Περιφέρεια Ηρακλείου, καθώς οι ερωτώμενοι έδωσαν 9% στη ΝΔ και συνολικά μόλις 27% στο δικομματισμό!

Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία POLISrc για λογαριασμό του Flashnews.gr στην Περιφέρεια Ηρακλείου, το ΠΑΣΟΚ έρχεται πρώτο με 18%, με δεύτερη τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη που συγκεντρώνει το 15,5%. Στην τρίτη θέση, με ποσοστό 9%, έρχεται η Νέα Δημοκρατία, αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 7%, το ΚΚΕ με 6%, και οι Οικολόγοι με 5%. Πολύ μικρά ποσοστά συγκεντρώνουν η Κοινωνική Συμφωνία (με 2%), η Χρυσή Αυγή και ο ΛΑΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ, παρά τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου, χάνει το 40% περίπου της δύναμής του σε σχέση με τις εκλογές του 2009...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ