Κατερίνα Καινούργιου -Ελένη Μενεγάκη: Eμφάνιση on air με το ίδιο φόρεμα -Ποια το έκανε καλύτερα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατερίνα Καινούργιου -Ελένη Μενεγάκη: Eμφάνιση on air με το ίδιο φόρεμα -Ποια το έκανε καλύτερα [εικόνες]

Κατερίνα Καινούργιου- Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το ίδιο φόρεμα εμφανίστηκαν δύο από τις πιο αγαπητές και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, βάζοντας μας έτσι σε ερωτήματα για ποια είναι πιο εντυπωσιακή με την συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίες όχι μόνο επέλεξαν την τάση της χρονιάς, αλλά και φόρεσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα στο πάνελ της εκπομπής τους.

H Eλένη Μενεγάκη με στραφταλιζέ φόρεμα.

Βέβαια οι δύο παρουσιάστριες δεν φόρεσαν με τον ίδιον τρόπο το πολύχρωμο και με παγιέτες φόρεμά τους.

Το συνδύασε με γόβες και σκούρο καλσόν.

Από την μία η Κατερίνα Καινούργιου επέλεγε έναν πιο νεανικό συνδυασμό, με ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο και από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη το συνδύασε με κλασικό τρόπο, δηλαδή με γόβες και μαύρο καλσόν.

Η Κατερίνα Καινούργιο με το ίδιο στραφταλιζέ φόρεμα.
Το συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες.

Πάντως όσο διαφορετικά και αν το συνδύασαν οι δύο παρουσιάστριες το συγκεκριμένο φόρεμα, δύσκολα κάποιος δεν θα παρατηρούσε πως φόρεσαν το ίδιο φόρεμα, καθώς ήταν πολύ χαρακτηριστικό και στο χρώμα και το ύφασμά του.

Κατερίνα Καινούργιου -Ελένη Μενεγάκη: Eμφάνιση on air με το ίδιο φόρεμα -Ποια το έκανε καλύτερα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ