Συμβολική κίνηση συμπαράστασης Βούλγαρων φιλάθλων στον Πετρόφ - iefimerida.gr

Συμβολική κίνηση συμπαράστασης Βούλγαρων φιλάθλων στον Πετρόφ

Στίλιαν Πετρόφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν χιλιάδες φίλοι της Βουλγαρίας που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο εθνικό στάδιο της Σόφιας για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον Στίλιαν Πετρόφ, ο οποίος πάσχει από οξεία λευχαιμία.

Οι φίλαθλοι μαζεύτηκαν στις 19 Απριλίου, στις 19:00 η ώρα, φορώντας φανέλες με τον αριθμό 19 και για 19 λεπτά ένωσαν τις φωνές τους για τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας τους. Ο 32χρονος μέσος φορούσε τόσο στην εθνική Βουλγαρίας, όσο και στην Αστον Βίλα το νούμερο 19. «Υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στη ζωή στις οποίες οφείλεις να φανείς πιο δυνατός από ποτέ και νομίζω πως έχω τη δύναμη και την πίστη να αντεπεξέλθω. Μαζί θα κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι», ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του Πετρόφ, που μεταδόθηκε ηχογραφημένο στο στάδιο, όπου βρίσκονται οι φίλαθλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ