Κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι πολύ συνηθισμένα τα ατυχήματα και οι φωτιές σε κουζίνες.
Η κουζίνα μπορεί γίνει επικίνδυνη με τόση χρήση και μαγείρεμα κατά τη διάρκεια των γιορτών.
Τηγάνια, κατσαρόλες με λάδι, φούρνοι που ξεχάσαμε ανοιχτούς μπορεί να λαμπαδιάσουν!
Τότε τι κάνουμε; Καλό είναι να ξέρουμε κάποια σημαντικά πράγματα για την ασφάλειά μας σε περίπτωση φωτιάς της κουζίνας.
Το πιο βασικό που πρέπει να ξέρουμε είναι τι να ΜΗΝ χρησιμοποιήσουμε για να σβήσουμε μια φωτιά από σκεύος.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο