Ο Μπερλουσκόνι καλεί για μάρτυρα τον Κλούνεϊ στην υπόθεση Ρούμπι - iefimerida.gr

Ο Μπερλουσκόνι καλεί για μάρτυρα τον Κλούνεϊ στην υπόθεση Ρούμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του George Clooney φιγουράρει στην λίστα των 78 μαρτύρων υπεράσπισης για την υπόθεση των Bunga Bunga πάρτι στην έπαυλη του Ιταλού πρωθυπουργός Silvio Berlusconi. Σε κατάθεση της, η Ruby, η πέτρα του σκανδάλου, ανέφερε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και η εντυπωσιακή Ιταλίδα σύντροφός του, Elisabetta Canalis, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στην έπαυλή του Berlusconi έξω απ’ το Μιλάνο. Οπότε, τώρα ο Clooney και η Canalis κλήθηκαν να απαντήσουν αν την έχουν όντως δει ποτέ στα πάρτι.

Εκτός από τον Clooney και την Canalis, έχουν επίσης κληθεί να καταθέσουν και τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Franco Frattini, του Υπουργού Εξωτερικών, καθώς και η Mara Carfagna, το πρώην μοντέλο που χρίστηκε Υπουργός ΄Ισων Ευκαιριών όταν ο Berlusconi επανήλθε στην εξουσία το 2008.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, υπενθυμίζουμε ότι ο Berlusconi κατηγορείται ότι πλήρωνε για σεξ με την ανήλικη εξωτική χορεύτρια Ruby από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο 2010 και ότι στη συνέχεια χρησιμοποίησε την πολιτική του δύναμη για να καλύψει τις ενέργειές του. Η Ruby ήταν τότε 17 –ένα χρόνο κάτω από τη νόμιμη ηλικία για πληρωμένο σεξ στην Ιταλία.

Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας βρίσκονται και οι αστυνομικοί που δέχτηκαν πιέσεις τον περασμένο Μάιο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να απελευθερώσουν τη Ruby που κατηγορούνταν ότι έκλεψε χρήματα από έναν φίλο της στο Μιλάνο.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ