Εγκλημα στη Ρόδο: Ποιο τηλεφώνημα έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: Ποιο τηλεφώνημα έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» η ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η συσκευή του τηλεφώνου της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, να μην έχει εντοπισθεί ακόμη, όμως οι Αρχές -μέσω της τεχνολογίας- κατάφεραν να διαπιστώσουν πότε και με ποιους μίλησε η 21χρονη φοιτήτρια, λίγο πριν την άγρια δολοφονία της.

Όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι Αρχές γνωρίζουν πλέον με ποιους και πότε μίλησε η κοπέλα, αλλά και ποιοι την έψαχναν, πριν και μετά το έγκλημα.

Η κλήση που εξετάζει η Αστυνομία

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι στις 27 Νοεμβρίου, η 21χρονη μιλούσε κυρίως με την καλύτερη φίλη της ενώ από τις 28 του μήνα και μετά, την αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι. Στις 30 του μήνα, υπάρχουν 5 κλήσεις από το Διδυμότειχο.

Την 1η Δεκεμβρίου την αναζητάει μια φίλη, που μένει στον ίδιο δρόμο με τον Έλληνα κατηγορούμενο. Αυτή είναι και η κλήση που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ