Πάτρα: Κάθειρξη 20 ετών για τους ληστές με τα ξυραφάκια - iefimerida.gr

Πάτρα: Κάθειρξη 20 ετών για τους ληστές με τα ξυραφάκια

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κάθειρξη 20 ετών, καταδικάστηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, δύο αλλοδαποί οι οποίοι είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο κέντρο της Πάτρας, την Μεγάλη Εβδομάδα του 2012.

Πρόκειται για έναν Αιγύπτιο και έναν Αλγερινό, οι οποίοι επιτίθεντο σε γυναίκες, για να κλέψουν τις τσάντες τους και δεν δίσταζαν να τις χτυπήσουν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τις τραυμάτιζαν στα χέρια με ξυραφάκια.

Η δράση τους κορυφώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, 13 Απριλίου του 2012, όταν αρχικά επιτέθηκαν σε 58χρονη ημεδαπή, και αφού την χτύπησαν στο κεφάλι και την τραυμάτισαν με ξυραφάκι στον καρπό, ακολούθως της αφαίρεσαν την τσάντα που περιείχε 40 ευρώ, και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή dete

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα φυλακή ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ