Γιαννακόπουλος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Θα αρχίσω να κόβω συμβόλαια, δεν θα παίξετε ούτε στο Eurocup» - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Θα αρχίσω να κόβω συμβόλαια, δεν θα παίξετε ούτε στο Eurocup»

Γιαννακόπουλος και Γκιστ /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, o Ρικ Πιτίνο είναι προ των πυλών και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση, μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και τους μίλησε με σκληρή γλώσσα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε στους παίκτες: «Ο προπονητής δεν είναι πια στην ομάδα όμως αυτό δεν αναιρεί τις δικές σας ευθύνες! Ο Πασκουάλ δεν έφταιγε για όλα! Οφείλετε να είστε σοβαροί, να σέβεστε τον κόσμο που σας στηρίζει! Σας στήριξα μετά από τη Μπάγερν, μετά από τη Ζάλγιρις… Είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε εικόνα! Επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες τη μέρα, πρέπει να είστε αφοσιωμένοι και να δουλεύετε σκληρά! Είναι απαράδεκτη η εικόνα σας και ξέρετε τι εννοώ. Θα αρχίσω να κόβω συμβόλαια, δεν θα μπορείτε να παίξετε ούτε στο EuroCup».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ