Britain come back: Το ερωτικό τραγούδι συγκροτήματος που εκλιπαρεί το Λονδίνο να μην φύγει από την ΕΕ [βίντεο] - iefimerida.gr

Britain come back: Το ερωτικό τραγούδι συγκροτήματος που εκλιπαρεί το Λονδίνο να μην φύγει από την ΕΕ [βίντεο]

«Γύρνα πίσω»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν το πιστεύω ότι αυτό είναι το τέλος, όχι, ακόμη νιώθω την αγάπη σου» τραγουδούν οι «Breunion Boys». Το τραγούδι όμως δεν αφορά κάποιον έρωτα που τελείωσε άδοξα, αλλά το Brexit!

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το «Britain Come Back», ένα τραγούδι στο οποίο- όπως προδίδει και ο τίτλος του- εκλιπαρούν τους Βρετανούς να επιστρέψουν στην «αγκαλιά» της ΕΕ γιατί αυτός ο... έρωτας δεν έχει τελειώσει.

Πίσω από τους «Breunion Boys» είναι η Γιούλια Φέλντμαν. Η καλλιτέχνιδα από την Ολλανδία εργαζόταν σε μια ταινία στη Νέα Υόρκη, όταν έγινε το δημοψήφισμα με το οποίο οι Βρετανοί τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

«Έκλαψα, πραγματικά έκλαψα με την καρδιά μου. Ήταν τόσο αναπάντεχο και συγκλονιστικό που με έκανε να νιώσω ανήμπορη», δήλωσε. Αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει μία «απέλπιδα προσπάθεια» για να αποτρέψει το Brexit. Με έμπνευση από το πιο διάσημο βρετανικό συγκρότημα αγοριών, τους «Take That», έκανε οντισιόν για έναν χρόνο, προκειμένου να βρει νεαρούς που τραγουδούν, χορεύουν και είναι υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.

«Βρετανία γύρνα πίσω. Γύρνα πίσω σε εμάς. Δεν είναι πολύ αργά να γυρίσεις. Σου υποσχόμαστε να αλλάξουμε. Μπορούμε να σε κάνουμε να αλλάξεις γνώμη;», τραγουδούν στο ρεφρέν οι «Breunion Boys», στο τραγούδι που κυκλοφόρησε περίπου 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του «διαζυγίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brexit Breunion Boys
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ