Κύπελλο Ελλάδος: Πρωτιά για τον ΟΦΗ με διπλό (0-3) στην Κέρκυρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Πρωτιά για τον ΟΦΗ με διπλό (0-3) στην Κέρκυρα [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΟΦΗ, επικρατώντας στην Κέρκυρα 3-0 του τοπικού ΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την ήττα της Ξάνθης από τη Νίκη Βόλου, η κρητική ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση του 7ου ομίλου, κάτι που της δίνει περισσότερες πιθανότητες για έναν βατό αντίπαλο, στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή (21/12). Οι «Φαίακες» από την πλευρά τους αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, καθώς χρειάζονταν νίκη για να προχωρήσουν.

Λιγότερο από ένα τέταρτο της ώρας χρειάστηκε ο ΟΦΗ για να «καθαρίσει» το σημερινό ματς. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Κοιλιάρας με εξαιρετικό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα (13΄), ο Ντίνας πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Αθανασόπουλου σε σουτ του Κουτσιανικούλη και σε κενή εστία «έγραψε» το 0-2. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και είχε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, ενώ η Κέρκυρα απείλησε μόνο με δύο κεφαλιές, μία του Βίλα στο 39΄ που μπλόκαρε ο Σωτηρίου και μία του Μότα στο 80΄ που πέρασε άουτ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Βουό σε αντεπίθεση των Κρητών, που έφτασαν πανηγυρικά στη νίκη.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ Κέρκυρα Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ