Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ολυμπιακός κέρδισε (1-2) στην Ξάνθη τον Αρη Αβάτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ολυμπιακός κέρδισε (1-2) στην Ξάνθη τον Αρη Αβάτου [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το απόλυτο σε νίκες ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και την 3η αγωνιστική, αυτή την φορά στην Ξάνθη 2-1 τον Άρη Αβάτου και πήραν την πρώτη θέση του 5ου ομίλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά ό,τι άξιζε στην αναμέτρηση ήταν το α' ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0, αρχικά με σουτ έξω από την περιοχή του Βρουσάι στο 11' και στην συνέχεια με αντεπίθεση που ολοκλήρωσε ο Ανδρούτσος στο 39'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45' με κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη κι αυτό ήταν το πρώτο τέρμα που πέτυχε η ομάδα στην διοργάνωση, αλλά και το μοναδικό που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στον όμιλο. Αντίθετα, στο β' ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακάορυφα, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν σαν να κάνουν «αγγαρεία» κι έτσι ελάχιστες καλές στιγμές δημιουργήθηκαν και σχεδόν καμία αξιόλογη φάση. Το 2-1 παρέμεινε και η ήττα αυτή ανάγκασε τον Άρη Αβάτου να μείνει στην τελευταία θέση του ομίλου και χωρίς βαθμό.

TA ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ