Το μήνυμα του Αη Βασίλη για τα Χριστούγεννα: «Ας βοηθήσουμε τη φύση» - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Αη Βασίλη για τα Χριστούγεννα: «Ας βοηθήσουμε τη φύση»

(Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθισμένος στο δωμάτιό του και ενώ διαβάζει τα γράμματα, ο Αγιος Βασίλης αποκάλυψε τι θα ήθελε ο ίδιο για τα Χριστούγεννα.

«Η φίλη μας η φύση αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και κάποιο καιρό και τώρα μπορούμε όλοι μαζί να της δώσουμε ένα δώρο, μπορούμε να βοηθήσουμε τη φύση. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα», είπε ο αγαπημένος Αγιος των παιδιών λίγο προτού ανέβει στο έλκηθρό του.

Στο χωριό του Άγιου Βασίλη στη Λαπωνία, μια ομάδα από ξωτικά έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει τα 30.000 γράμματα που καταφθάνουν σε ημερήσια βάση εκεί, στην τελική ευθεία πριν από τα Χριστούγεννα.

Με αποστολείς παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου, κάθε γράμμα ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να αφήσει δώρα κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους ως ανταμοιβή επειδή επέδειξαν καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του έτους.

Τα παιδιά περιμένουν τα δώρα τους και ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται να μοιράσει μαγεία σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βασίλης Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ