Ξεκινά ο διάλογος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών - iefimerida.gr

Ξεκινά ο διάλογος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Ξεκινά ο διάλογος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης θα συναντηθεί σήμερα με τους εκπροσώπους από τις Ομοσπονδίες εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το θέμα της συνάντησης είναι η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, αλλά και οι απολύσεις που έχει ζητήσει η Τρόικα και στο χώρο των εκπαιδευτικών.

Ο κ. Μπαμπινιώτης είχε ζητήσει τετράμηνη παράταση για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με το σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, προκειμένου να ανοίξει διάλογο με τους και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Στις 10 το πρωί ο κ. Μπαμπινιώτης θα έχει συνάντηση με ΔΣ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ). Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει συνάντηση με το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) και στις 2 μετά το μεσημέρι με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ