Super League: ΠΑΟ... για μεγάλα πράγματα, κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Super League: ΠΑΟ... για μεγάλα πράγματα, κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κορυφαίο τον Διούδη που απέκρουσε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Super League.

Σκόρερ για τον ψυχωμένο ΠΑΟ ο Μακέντα στο 23'.

Με σκόρερ τον Μακέντα και «ήρωα» τον Διούδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League, και έμεινε μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 24΄, πριν αποχωρήσει τραυματίας στο ημίχρονο, ενώ ο 25χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι του Κουλούρη στο 63΄ και κράτησε το «τρίποντο» για την ομάδα του. Οι Περιστεριώτες, που είχαν και δύο δοκάρια με τον Γιαννούλη και τον Μπουσούλατζιτς (το δεύτερο στην εκπνοή), γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτη εκτός έδρας) και υποχώρησαν στην τρίτη θέση.

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ατρόμητος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ