Παραιτήθηκε από τον Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε από τον Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή υπέβαλε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, περίπου ένα μήνα μετά την ανάληψή της.

Ο 42χρονος τεχνικός έφτασε στις 13 Νοεμβρίου σε συμφωνία με τους διοικούντες τον «γηραιό» (σ.σ. η πρόσληψή του ανακοινώθηκε την επομένη), ωστόσο η θητεία του στον «κυανόλευκο» πάγκο δεν κράτησε πολύ...

Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν χθες (15/12) στη Δράμα από τη Δόξα με 2-0, ενώ μετά τον αγώνα ο Ελευθερόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του με επιλογές της διοίκησης αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Φαίνεται ότι αυτή η διαφωνία των δύο πλευρών οδήγησε τον έμπειρο τεχνικό στην απόφαση να υποβάλει παραίτηση.

Ο Ελευθερόπουλος καθοδήγησε τεχνικά τον Ηρακλή σε έξι παιχνίδια της Football League με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ