Μιχελάκης: Ο Βενιζέλος έχει πανικοβληθεί και ψεύδεται ασύστολα - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Ο Βενιζέλος έχει πανικοβληθεί και ψεύδεται ασύστολα

Μιχελάκης: Ο Βενιζέλος έχει πανικοβληθεί και ψεύδεται ασύστολα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 31.10.2011 έλεγε για την τυχοδιωκτική πρόταση Παπανδρέου ότι ήταν κίνηση εκτόνωσης και λύτρωσης», αναφέρει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας στον χαρακτηρισμό «λάθος εκτίμηση» που απέδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην υπόθεση του δημοψηφίσματος.

Ο Γιάννης Μιχελάκης εξαπέλυσε επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Σχετικά μάλιστα με το Μνημόνιο το οποίο ο κ. Βενιζέλος το χαρακτήρισε ελλιπές, ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί σήμερα να εμφανιστεί αντίθετος με αυτό ενώ: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου τον έχει ήδη καρφώσει για το ρόλο που έπαιξε και, μέχρι σήμερα, δεν του έχει απαντήσει. Ότι, δηλαδή, ο κ. Βενιζέλος ήταν από τους βασικούς συντάκτες του Μνημονίου, όχι μόνο ως υπουργός, αλλά και ως νομικός. Δηλαδή, στην ουσία, ο κ. Βενιζέλος, διάδοχος και συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου, είναι αυτός που συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε το Μνημόνιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ