Καλλιστεία στη Βενεζουέλα, παρά την κρίση -Νικήτρια μια 25χρονη από τη μεγαλύτερη παραγκούπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλλιστεία στη Βενεζουέλα, παρά την κρίση -Νικήτρια μια 25χρονη από τη μεγαλύτερη παραγκούπολη [βίντεο]

Η «Μις Βενεζουέλα» (στο κέντρο) με τις 2 φιναλίστ του διαγωνισμού/ Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA-Cristian Hernandez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της Βενεζουέλας, έγιναν καλλιστεία στη χώρα. Σε μια τελετή χωρίς λάμψη, ο τίτλος απονεμήθηκε σε μια 25χρονη που προέρχεται από τη μεγαλύτερη παραγκούπολη.

Η Ιζαμπέλα Ροντρίγκες είναι η νέα «βασίλισσα της ομορφιάς» της Βενεζουέλας, η οποία ήταν η «Μις Πορτουγκέζα», εκπροσωπώντας την ομώνυμη πολιτεία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια παραγκούπολη του Καράκας, την Πετάρε, όπου ζουν περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι.

«Από το Πετάρε στον κόσμο, τα όνειρα μπορούν τελικά να γίνουν πραγματικότητα», είπε απαντώντας στις ερωτήσεις του διαγωνισμού. Η 25χρονη, που πήρε το εισιτήριο για τον διαγωνισμό «Μις Κόσμος 2019», πρόσθεσε ότι τα κορίτσια στην παραγκούπολη αυτή με τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, θέλουν να την μιμηθούν.

Από την τετράωρη τελετή, που χρήστες των social media χαρακτήρισαν βαρετή και κουραστική, δεν έλειψαν και οι γκάφες: μια υποψήφια κατέβηκε από την σκηνή χωρίς την χαρακτηριστική κορδέλα που δείχνει ποια πολιτεία εκπροσωπεί, ενώ σε μια άλλη έπεσε το φόρεμα στη διάρκεια μιας χορογραφίας.

Σε μια προσπάθεια να μειωθεί το κόστος της εκδήλωσης, φέτος δεν έγινε όπως συνηθίζεται σε στάδιο χωρητικότητας 20.000 ανθρώπων, αλλά σε τηλεοπτικό στούντιο 200 θέσεων, αναφέρει το AFP, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενεζουέλα καλλιστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ