Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την πατρότητα του γιου του - iefimerida.gr

Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την πατρότητα του γιου του

Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την πατρότητα του Μπλάνκετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Λος Αντζελες βρίσκεται ήδη ο Βρετανός Ματ Φίντες, προκειμένου να καταθέσει σε δικαστήριο τα στοιχεία που θα αποδείξουν ότι είναι ο πατέρας του μικρότερου γιου του αείμνηστου βασιλιά της ποπ.

Ο 10χρονος Πρινς Μάικλ ο δεύτερος, ή Μπλάνκετ όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι το μωρό για το οποίο είχε ξεσπάσει παγκόσμια κατακραυγή κατά του διάσημου σταρ επειδή το είχε κρεμάσει έξω από το μπαλκόνι ξενοδοχείου προκαλώντας τους παπαράτσι που καραδοκούσαν για μια του φωτογραφία...

Ο σωματοφύλακας του ποπ σταρ, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι έχει υποβληθεί σε τεστ DNA το οποίο και θα πείσει το δικαστήριο για την πατρότητα του -ζάπλουτου- παιδιού προκειμένου να διεκδικήσει αμέσως μετά την κηδεμονία από την μητέρα του Τζάκσον, Κάθριν.

Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την πατρότητα του γιου του  | iefimerida.gr 0

«Είχα δωρίσει το σπέρμα μου στον Μάικλ Τζάκσον το 2002 γιατί ήθελε να αποκτήσει ένα πιο... σπορτίβ παιδί. Μια μέρα κάθισα απέναντί του και τον ρώτησα ξεκάθαρα: είναι δικό μου παιδί ο Μπλάνκετ. Εκείνος μου απάντησε: Είναι γιος μου, Ματ, αλλά χρησιμοποίησα το σπέρμα σου για να τον αποκτήσω», δηλώνει σε συνέντευξή του ο πρώην σωματοφύλακας τρία σχεδόν χρόνια μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη (25 Ιουνίου 2009).

Ο 32χρονος άσος των πολεμικών τεχνών -ο οποίος έχει τρία παιδιά- ισχυρίζεται επίσης ότι ο Μάικλ Τζάκσον του πρότεινε 300.000 λίρες για να ξεχάσει το ζήτημα, ποσό το οποίο αρνήθηκε.

Ο ίδιος άνθρωπος, βέβαια, το 2009 δήλωνε ότι «ο Μάικλ δεν μου είπε ποτέ ότι ο Μπλάνκετ είναι γιος μου αλλά το σπέρμα μου το πήρε και τώρα το παιδί μου μοιάζει πάρα πολύ»...

Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την πατρότητα του γιου του  | iefimerida.gr 1

Λίγο πριν απευθυνθεί στο δικαστήριο ωστόσο σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι... δεν θυμήθηκε τον γιο του ξαφνικά για να βάλει στο χέρι την περιουσία του: «Το μόνο που θέλω είναι να περάσω λίγο χρόνο με τον γιο μου. Η μητέρα μου πεθαίνει από καρκίνο. Θέλω να δει τον Μπλάνκετ, όσο τίποτα στον κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ