Mε γκολ του Ντρογκμπά η Τσέλσι κέρδισε 1-0 την Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Mε γκολ του Ντρογκμπά η Τσέλσι κέρδισε 1-0 την Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκδίκησή της πήρε η Τσέλσι από την Μπαρτσελόνα στο «Στάνφορντ Μπρίτζ» για τον επεισοδιακό προ τριετίας ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων και απέκτησε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Το έργο των Λονδρέζων ήταν δύσκολο απέναντι στον Λίονελ Μέσι και την... διαστημική -κατά πολλούς- παρέα του, όμως οι παίκτες της Τσέλσι τα έδωσαν όλα για όλα. Η Τσέλσι νίκησε με 1-0, με γκολ του Ντιντιέ Ντρογμπά στην εκπνοή του 45λέπτου.

Οι «μπλε» μετά την απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας Μπόας και την αντικατάσταση του από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο μοιάζουν «αναγεννημένοι».

Από την άλλη οι «μπλαουγκράνα» τρεις μέρες πριν το «clasico» με την Ρεάλ, ήθελαν να κάνουν στο Λονδίνο ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League για δεύτερη σερί σεζόν.

Στον άλλο ημιτελικό η Μπάγερν κέρδισε την Ρεάλ με 2-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ