«Time»: Οι 100 άνθρωποι με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως [λίστα] - iefimerida.gr

«Time»: Οι 100 άνθρωποι με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως [λίστα]

«Time»: Οι 100 άνθρωποι με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς είναι δυνατόν ο καλαθοσφαιριστής Τζέρεμι Λιν, η τραγουδίστρια Αντέλ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, καθώς και οι «ANONYMOUS», να βρίσκονται στην ίδια λίστα; Και όμως είναι δυνατόν όταν βρίσκονται στον κατάλογο του περιοδικού «Time» με τις 100 προσωπικότητες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσα στον κατάλογο βλέπουμε ονόματα, αθλητών, επιχειρηματιών, καλλιτεχνών, πολιτικών καθώς και ανθρώπων από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Στην λίστα βλέπουμε για πρώτη φορά 54 πρόσωπα εκτός ΗΠΑ, μία μόνο Γαλλίδα, ποια άλλη, η Κριστίν Λαγκάρντ, γ.γ. του ΔΝΤ, με ηχηρή απώλεια να είναι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

«Η έννοια της επιρροής έχει αλλάξει. Την εποχή του Twitter είναι πιο εφήμερη από ποτέ. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να επιλέγουμε ανθρώπους που έχουν κάποια διάρκεια», εξηγεί το περιοδικό.

Δείτε ολόκληρη την λίστα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ