Η ΜΙΝΙ γιορτάζει και φέτος τα Χριστούγεννα με τον πιο... ΜΙΝΙ τρόπο στο The Mall Athens - iefimerida.gr

Η ΜΙΝΙ γιορτάζει και φέτος τα Χριστούγεννα με τον πιο... ΜΙΝΙ τρόπο στο The Mall Athens

Η ΜΙΝΙ γιορτάζει και φέτος τα Χριστούγεννα με τον πιο... ΜΙΝΙ τρόπο στο The Mall Athens
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο 5θυρο ΜΙΝΙ και το ΜΙΝΙ Countryman θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι επισκέπτες του THE MALL ATHENS την περίοδο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, το νέο 5θυρο ΜΙΝΙ με τις μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, τις τεχνολογικές καινοτομίες, τις αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης και τις μοναδικές ψηφιακές υπηρεσίες MINI Connected, βρίσκεται ήδη εκεί και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, προσκαλεί τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να το γνωρίσουν από κοντά και να προγραμματίσουν test drive.

Από τις 19 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη θα πάρει το ξεχωριστό MINI Countryman. Το ‘περιπετειώδες’ μοντέλο της premium SAV compact κατηγορίας που προκαλεί τον ενθουσιασμό των φίλων της ΜΙΝΙ και προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας, και σπορ οδηγικής αίσθησης, θα είναι εκεί έως τις 5 Ιανουαρίου, 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW Mini
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ