Άλλη μια σημαντική διεθνής επιτυχία της ελληνικής χειρουργικής - iefimerida.gr

Άλλη μια σημαντική διεθνής επιτυχία της ελληνικής χειρουργικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα από το ινστιτούτο Expertscape ο κατάλογος κατάταξης ειδικών γιατρών για διάφορες ιατρικές εξειδικεύσεις.

Ο κος Χρήστος Δερβένης

Το Expertscape κατατάσσει ερευνητές, άρθρα, ιδρύματα, πόλεις, περιοχές και χώρες με τρόπο εντελώς αδιάβλητο και ανεπηρέαστο από δημοφιλία ή μεθόδους marketing. Μέσω μιας αντικειμενικής διαδικασίας παγκόσμιας κατάταξης, διαλέγει τους καλύτερους, σε κάθε γνωστικό αντικείμενο στην ιατρική. Στα κριτήρια επιλογής συμπεριλαμβάνονται: ο αριθμός δημοσιεύσεων σε βάθος δεκαετίας, το περιεχόμενό τους, το κύρος του εντύπου στο οποίο έγιναν, η σειρά συγγραφής και το κύρος της δομής με την οποία συνδέεται ο κάθε συγγραφέας-ερευνητής.

Σύμφωνα με την παγκόσμια αυτή κατάταξη, ο κ. Χρήστος Δερβένης είναι πρώτος στην Ελλάδα και μέσα στο κορυφαίο 0.53% παγκοσμίως, σε ένα σύνολο 90.460 παγκρεατολόγων απ’ όλο τον κόσμο με εξειδίκευση και εμπειρία στις νόσους του παγκρέατος. Στη δεύτερη θέση στην Ελλάδα βρίσκεται ο κ. Καλτσάς, Καθηγητής Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Άλλη μια σημαντική διεθνής επιτυχία της ελληνικής χειρουργικής | iefimerida.gr 1

Ο κ. Χρήστος Δερβένης είναι Καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Χειρουργικής ήπατος-χοληφόρων-παγκρέατος και Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας – Χειρουργικής Ήπατος-Χοληφόρων-Παγκρέατος στο Metropolitan Ηospital.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Δερβένης Expertscape
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ