Συνέλαβαν έμπορο χαλιών που χρωστούσε το ποσό-μαμούθ των 5.710.104 ευρώ - iefimerida.gr

Συνέλαβαν έμπορο χαλιών που χρωστούσε το ποσό-μαμούθ των 5.710.104 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη, σήμερα, στην Κάτω Αχαΐα, 47χρονος ο οποίος κατηγορείται για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψος των οφειλών του 47χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν με το εμπόριο χαλιών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 5.710.104,32 ευρώ.

Επιπλέον, στην Κάτω Αχαΐα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 49χρονη, η οποία κατηγορείται επίσης για χρέη προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, η 49χρονη, που παλαιότερα διατηρούσε επιχείρηση χαρτικών - απορρυπαντικών, οφείλει στο Δημόσιο περισσότερα από 730.000 ευρώ.

Τόσο ο 47χρονος όσο και η 49χρονη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Επίσης μία 41χρονη γυναίκα συνελήφθη το πρωί στην Καρδίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας επειδή εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο ύψους 154.520 ευρώ. Συγκεκριμένα, η 41χρονη επιχειρηματίας, κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του Ν. 1882/90, «Περί μη καταβολής Φ.Π.Α. και άλλων χρεών προς το Δημόσιο» και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας

Δύο συλλήψεις έγιναν και στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άνδρες ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, ιδιοκτήτες εταιρείας σκυροδέματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο που ανέρχεται σε 122.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τέλος στις Σέρρες συνελήφθη 48χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης εμπορίας επίπλων για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το οικονομικό έτος 2011. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 84.876 ευρώ .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ