Μπαρόζο: «Έλληνες δεν είστε μόνοι στις προσπάθειές σας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπαρόζο: «Έλληνες δεν είστε μόνοι στις προσπάθειές σας» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος σε μήνυμα συμπαράστασης που έστειλε προς τον ελληνικό λαό, λέει «Έλληνες δεν είστε μόνοι στις προσπάθειές σας».

Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο από τος Βρυξέλλες, υποστήριξε πως «πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας», αναφέροντας επίσης πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με τους εταίρους της διεθνούς κοινότητας, έχουν εκπονήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο που σκοπεύει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ύψους 280 δισ. ευρώ.

«Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μεταμορφωθεί για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Γνωρίζουμε τις επώδυνες θυσίες που υπομένουν οι Έλληνες πολίτες. Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα όσον αφορά στην αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Εάν δεσμευτούν όλα τα μέρη, εάν εμείς συνεχίσουμε να παρέχουμε βοήθεια, εάν οι πολίτες, οι ηγέτες και οι διάφοροι φορείς στην Ελλάδα είναι έτοιμοι να συνεργαστούν σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει 30-40 απτά, πολύ συγκεκριμένα μέτρα, θα μπορέσει η χώρα να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης και αύξησης των θέσεων εργασίας», ανέφερε.

Επίσης ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι πολύ σημαντική η δημιουργία ελπίδας για τους Έλληνες.

«Αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός μας, να δουλέψουμε μαζί με τους Έλληνες φίλους μας για να πετύχουμε την ανάπτυξη στην Ελλάδα», τόνισε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ