Θέλει να «σπάσει» τα χρονόμετρα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ο Μπολτ - iefimerida.gr

Θέλει να «σπάσει» τα χρονόμετρα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ο Μπολτ

Γιουσέιν Μπολτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιουσέιν Μπολτ θέλει να «σπάσει» τα χρονόμετρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μια και όπως δήλωσε θέλει να τρέξει τα 100μ. σε 9.4 δευτερόλεπτα και τα 200μ. σε 19''.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ μιλώντας στο BBC τόνισε πως αν κυριαρχήσει στο Λονδίνο, θα γίνει ένας ζωντανός θρύλος. «Ο κόσμος θέλει να με δει να τρέχω σε 9.4 και 19.00, κάτι που είναι εκπληκτικό και γι' αυτό τον λόγο δουλεύω σκληρά για να τρέξω όσο πιο γρήγορα μπορώ», είπε αρχικώς ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100 και 200μ. και χρυσός Ολυμπιονίκης στις ίδιες αποστάσεις στο Πεκίνο και πρόσθεσε:

«Θέλουν να δουν την προσωπικότητά μου, να κάνω τρελά πράγματα, αλλά επίσης θέλουν να με δουν να πετυχαίνω αυτούς τους χρόνους. Αν κυριαρχήσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα γίνω ένας ζωντανός θρύλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ