Από τη Νέα Σμύρνη ξεκινά αύριο τις ομιλίες του ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Από τη Νέα Σμύρνη ξεκινά αύριο τις ομιλίες του ο Βενιζέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του προεκλογική ομιλία μπροστά σε κοινό κάνει αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα, στη Νέας Σμύρνης , ενώ το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους ξένους ανταποκριτές.

Την Παρασκευή, ο κ. Βενιζέλος, μεταβεί στο Ηράκλειο όπου θα μιλήσει το απόγευμα στο νέο κλειστό γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια. Την επομένη το πρωί θα αναχωρήσει για την Αθήνα καθώς ματαιώθηκαν οι επισκέψεις του στο Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Το ίδιο απόγευμα θα βρεθεί στη Λαμία όπου στις 6.30 μ.μ. Θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Αργά το βράδυ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή, το πρωί θα μιλήσει στην Κοζάνη ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται στα Ιωάννινα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ