Σκανδαλίδης: «Δεν μπαίνω σε κυβέρνηση με τον Σαμαρά» - iefimerida.gr

Σκανδαλίδης: «Δεν μπαίνω σε κυβέρνηση με τον Σαμαρά»

Σκανδαλίδης: Παπανδρέου και Καραμανλής δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε σήμερα πως δεν πρόκειται να συμμετέχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα με πρωθυπουργό τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό 9, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Αντώνης Σαμαράς με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του δεν αποτελεί εγγύηση για τη διακυβέρνηση του τόπου και ξεκαθάρισε «Εγώ σε κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπαίνω».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «Αν είναι να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας καλό θα είναι να γίνει με προγραμματική συμφωνία και με ένα αξιόπιστο πρόσωπο, κατά προτίμηση πολιτικό».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Καραμανλή είπε πως κανείς δεν μπορεί κανείς να τους απαγορεύσει να διεκδικήσουν μια βουλευτική έδρα, διευκρίνισε όμως πως αν ήταν στη θέση τους δεν θα έβαζε υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ