BBC: Συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές για την πρόταση μομφής κατά της Μέι - iefimerida.gr

BBC: Συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές για την πρόταση μομφής κατά της Μέι

Συγκεντρώθηκαν οι 48 επιστολές για την προταση μομφής κατά της Τερέζα Μέι -AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκεντρώθηκε ο αριθμός των 48 επιστολών που απαιτούνται προκειμένου να κατατεθεί πρόταση μομφής σε βάρος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι από το κόμμα της.

Αυτό μετέδωσε, σήμερα το βράδυ το BBC, επικαλούμενο πολλαπλές πηγές, που εκτιμούν ότι ο απαιτούμενος αριθμός έχει συγκεντρωθεί.

Ο πρόεδρος της λεγόμενης Επιτροπής 1922, Γκρέιαμ Μπρέιντι ζήτησε να συναντηθεί με την Μέι αύριο μετά την συνεδρίαση του κοινοβουλίου, δήλωσε με ανάρτηση στο twitter η πολιτική συντάκτρια του BBC, Λόρα Κούνσμπεργκ.

O βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Άντριου Μπρίντζεν δήλωσε πως οι βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος ενδέχεται να ψηφίσουν για την πρόταση μομφής σε βάρος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι από το κόμμα της, το συντομότερο μέχρι αύριο το βράδυ.

Με δηλώσεις του στο Sky News είπε ότι η μυστική ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της Μέι θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία και αυτή μπορεί να είναι αύριο, Τετάρτη βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόταση μομφής Brexit Τερέζα Μέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ