Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Απριλίου

αιγόκερος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα οικονομικά σας, η σύνεση, ο προγραμματισμός και η εγκράτεια είναι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε.

Ταύρος

Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Δίδυμοι

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Λέων

Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

Παρθένος

Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία.

Ζυγός

Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στην μέση. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αρκετά ανεβασμένη και η προσοχή σας είναι στραμένη στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες.

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Αιγόκερως

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος

Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ πιο αποδοτικό και ευχάριστο 2011. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ