Πάγκαλος: «Εγώ δεν κληροδοτώ την έδρα μου στη σύζυγο μου» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Εγώ δεν κληροδοτώ την έδρα μου στη σύζυγο μου»

Πάγκαλος: «Δεν ήμουν οπαδός του Τσοχατζόπουλου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε πως ο ίδιος δεν ήταν οπαδός του.

Ο κ.Πάγκαλος σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στην υπόθεση του πρώην υπουργού τόνισε «Δεν ήμουν ποτέ οπαδός ή συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου».

Ωστόσο αναφερόμενος στην απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τους TOR-M1επισήμανε ότι ήταν απόλυτα απαραίτητο να γίνει αυτό το πρόγραμμα εκείνη την εποχή, καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη τουρκική επιθετικότητα.

Πρόσθεσε μάλιστα πως τότε οι υπουργοί που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν άλλη εισήγηση. «Πώς να διατυπώσεις άλλη εισήγηση; Με βάση ποια στοιχεία;» ο μόνος που θα μπορούσε να εκφράσει διαφορετική άποψη ήταν ο υπουργός Άμυνας.

Στην ερώτηση αν θα προτρέψει τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη να τον διαδεχθεί στην πολιτική, ο κ.Πάγκαλος τόνισε «εκλέγομαι βουλευτύης εδώ και τέσσερις γενιές και δεν κληρονομώ την έδρα μου. Η σύζυγος μου έχει εκλεχθεί -δημοτική σύμβουλος Σαρωνικού- σε μία συγκεκριμένη θέση για να κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά, την οπόία και την καει καλά. και αν με ρωτούσε τη γνώμη μου, θα της έλεγα να μείνει εκει και να κάνεικ τη δουλειά της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ