Κομπίνα κατά του ΟΓΑ είχαν οργανώσει ξενοδόχοι, πράκτορες και ασφαλισμένοι - iefimerida.gr

Κομπίνα κατά του ΟΓΑ είχαν οργανώσει ξενοδόχοι, πράκτορες και ασφαλισμένοι

Κομπίνα κατά του ΟΓΑ είχαν οργανώσει ξενοδόχοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αλλεπάλληλες απάτες κατά του ΟΓΑ διαπίστωσαν ελεγκτές του οργανισμού, πως προχωρούσαν αρκετά ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία αλλά και ασφαλιζόμενοι.

Σύμφωνα με ελέγχους που έγιναν, αποδείχθηκε πως πριν από 15 ημέρες, πολλά ξενοδοχεία που επρόκειτο να φιλοξενήσουν ασφαλισμένους για το Πάσχα είτε ήταν κλειστά είτε είχαν διακόψει τη λειτουργία τους είτε οι ασφαλισμένοι αγρότες δεν πήγαν ποτέ να κάνουν χρήση των εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού . Επίσης, αρκετοί ήταν και οι επιτήδειοι που εμπορεύονταν τα κουπόνια του κοινωνικού τουρισμού και τα διέθεταν σε μη δικαιούχους.

Οι έλεγχοi έχουν εντατικοποιηθεί τον τελευταίο καιρό σε όλα τα ταμεία, προκειμένου να εντοπιστούν επιδόματα και συντάξεις «μαϊμού». Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, έχουν διακοπεί οι καταβολές περίπου 3.500 συντάξεων που εισέπρατταν πολίτες κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία επειδή διαπιστώθηκαν ψευδείς βεβαιώσεις διαμονής στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ