Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας εντυπωσιάζει -Πανύψηλο και παραμυθένιο - iefimerida.gr

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας εντυπωσιάζει -Πανύψηλο και παραμυθένιο

Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας/Φωτoγραφία Ap
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση είναι διάχυτη στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Καθώς η βασιλική οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές του Δεκεμβρίου και τις εορταστικές εκδηλώσεις, ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στηθεί έξω από το παλάτι, το οποίο φιλοξενεί τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον καθώς και τον Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ.

Το πανύψηλο δέντρο ύψους 9,10 μέτρων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Είναι επιβλητικό και θυμίζει χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Το Παλάτι μοιράστηκε ένα διασκεδαστικό βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter το οποίο δείχνει όλη την διαδικασία των εργασιών για να λάμψει το δέντρο.

Την τοποθέτηση και εγκατάστασή του, το γέμισμα των κλαδιών και το στόλισμα με φωτάκια και μπάλες σε χρυσαφένια απόχρωση.

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασιλικής οικογένειας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ