Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει αποβάλλει από το σώμα του τον Άκη - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει αποβάλλει από το σώμα του τον Άκη

Ευάγγελος Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αποβάλλει από το σώμα του τον κ. Τσοχατζόπουλο, τον έχει διαγράψει από τις τάξεις του», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στους υποψηφίους βουλευτές του λεκανοπεδίου Αττικής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αυτήν την φράση θέλησε να απαντήσει στην κριτική που δέχεται το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ υπογράμμισε πως «αν ξέραμε το 2005 στην εξεταστική τα στοιχεία που βγήκαν στην συνέχεια» θα ήταν διαφορετική η στάση των κομμάτων.

Στην συνέχεια μιλώντας για τις εκλογές, τόνισε πως στις 6 Μαΐου κρίνονται τα πάντα, «δηλαδή αν ο τόπος θα έχει κυβέρνηση» και εκτίμησε πως «η Ελλάδα έχει διανύσει το συντριπτικά μεγάλο κομμάτι της διαδρομής». Υπογράμμισε επίσης πως «πρέπει να πούμε τι ακριβώς θα συμβεί σε είκοσι μέρες».

«Όταν ο λαός επιλέξει το πολιτικό αδιέξοδο δεν υπάρχει εύκολα δυνατότητα επανόρθωσης. Έχουμε καταφέρει εντυπωσιακή δημοσιονομική προσαρμογή», ανέφερε.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε επίσης πως «πρέπει να πούμε ότι αυτό που κάναμε το κάναμε με συγκεκριμένο σχέδιο ανασυγκρότησης». Θέτοντας τον στόχο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είναι η νίκη, ο πρόεδρος του κόμματος, τόνισε πως κάποιοι έχουν συμβιβαστεί με την διάχυτη ηττοπάθεια.

Επίσης σχολιάζοντας της δηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, περί αυτοδυναμίας, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «η αυτοδυναμία όπως την αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία προσκρούει στην κοινή λογική», υποστηρίζοντας πως εάν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, τότε ο τόπος θα οδηγηθεί σε ακυβερνησία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ