Euroleague: Η Μπασκόνια «γκρέμισε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας - iefimerida.gr

Euroleague: Η Μπασκόνια «γκρέμισε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φωτογραφία Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπασκόνια «γκρέμισε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, επικρατώντας με 76-73 της «ρωσικής αρκούδας» στη Βιτόρια.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Φενερμπαχτσέ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, η τουρκική ομάδα πέρασε μόνη πρώτη, με ρεκόρ 10-1 στο «ρετιρέ»! Την ίδια νύχτα που ο προπονητής της Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έγινε ο πρώτος προπονητής που συμπλήρωσε 400 αγώνες στη Euroleague!

Στη Βιτόρια, ο αγώνας ήταν ντέρμπι για 40 λεπτά, με τους Βάσκους να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος.

Η 4η νίκη τους στη διοργάνωση φέτος και μάλιστα απέναντι στο μεγαθήριο του Δημήτρη Ιτούδη, ήρθε όταν μετά το 71-71, 1:55 πριν τη λήξη, ο Γεωργιανός σέντερ Τορνικέ Σενγκέλια με γκολ φάουλ, παίρνοντας το 3ο φάουλ του Κάιλ Χάινς, διαμόρφωσε το 74-71, ο Χάινς πήγε εν συνεχεία στη γραμμή του φάουλ για το 74-73, με τον Βενσάν Πουαριέ να γίνεται ο «ήρωας» των γηπεδούχων, όταν ευστόχησε για το 76-73, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Αναντολού Εφές ήταν το «αφεντικό» για 3 δεκάλεπτα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ο Γκουστάβο Αγιόν (20π., 11ρ.) πήρε στις... πλάτες του τη «βασίλισσα» οδηγώντας τη σε ανατροπή (από το -15) και στη νίκη 82-84.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ