Οι 3 must επιλογές για το μανικιούρ του Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Οι 3 must επιλογές για το μανικιούρ του Δεκεμβρίου

Γιορτινό μανικιούρ/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύουμε τον μήνα του χρόνου όπου η υπερβολή είναι must.

Μπορούμε να ξεφύγουμε από τα όρια του κλασικού και του safe στην εμφάνισή μας και να υιοθετήσουμε την πιο festive μας διάθεση.

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που απαιτεί να φορέσουμε τα καλά μας από την κορυφή έως... τα νύχια. Έχουμε την διάθεση να τολμήσουμε στην εμφάνισή μας όλα όσα δεν τολμήσαμε τις προηγούμενες ημέρες του χρόνου, γιατί σκεφτόμασταν μήπως είναι too much.

Οποιαδήποτε υπερβολή στο στιλ, στο μακιγιάζ, στο χτένισμα, στο μανικιούρ μας ταιριάζει: αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου για να δείξουμε τη γιορτινή μας διάθεση, τότε θα επιλέξουμε τον «ασφαλή» δρόμο... το μανικιούρ.

Metallic ή glitter nails συνδυάζονται άψογα με denim style, με ένα κλασικό, κομψό outfit αλλά και με τις γιορτινές επιλογές μας. Προσθέτουν αυτή την festive πινελιά που είναι απαραίτητη!

2+1 προτάσεις για το μανικιούρ του Δεκεμβρίου, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ